woensdag 25 april 2007

Google loves you!

In de Sitedeals SEO contest kan je gratis dingen hebben, daarom is het misschien ook dat Google er zo van houd. Vandaag alweer een website (hebben2007.nl) meteen op de eerste plaats, gefeliciteerd! Ben ik wel weer een plaatsje gezakt, maar je moet er wat voor over hebben om gratis te, tweedehands te kunnen verkopen. Wat mijn taktiek is? Alle woordjes als gratis, verkopen, tweedehands, kopen en hebben2007 dik drukken en soms een keer een h1 tag, veel backlinks heb ik niet namelijk.

Daarom meteen mijn oproep (zit er toch nog wat zinnigs in dit gratis bericht, en het is niet tweedehands!) wie wil er gratis linkpartner worden van ons? Mail ff naar info@junga.nl als je en je vrienden interesse hebben2007!

Geen opmerkingen:

Gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007

Hallo Iedereen! Welkom op de SEO Contest pagina van Sam Renders. In deze "gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007" contest is het de bedoeling zo hoog mogelijk te scoren in google met de keywords gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007. Houd je dit vol tot de einddatum, en sta je dan op nr een met keywords gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007 dan win je de hoofdprijs!