donderdag 19 april 2007

Marktplaats of Hebben.nl?

Onlangs verscheen in het nieuws het volgende bericht:

"Marktplaats.nl lanceert een systeem waarmee zoekmachine- en mediabureaus voor klanten automatisch in bulk advertenties kunnen plaatsen op prominente posities. De handelssite merkt groeiende belangstelling van webwinkels om leads via het verkoopplatform te genereren."
Maar is Marktplaats eigenlijk wel beter dan Hebben.nl? Op de Hebben website kan je gratis al je tweedehands spullen te koop zetten en ook kopen. Wij namen de proef begin 2007 niet op de som en vergeleken deze 2 sites niet uitbundig met elkaar. Wel weten we dat je op beide websites gratis je spullen kan verkopen; tweedehands of nieuw. Natuurlijk kunnen er op de websites ook spullen gekocht (van kopen) worden en hebben andere mensen de mogelijkheid een product van je aan te schaffen als leuke start van 2007.

Geen opmerkingen:

Gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007

Hallo Iedereen! Welkom op de SEO Contest pagina van Sam Renders. In deze "gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007" contest is het de bedoeling zo hoog mogelijk te scoren in google met de keywords gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007. Houd je dit vol tot de einddatum, en sta je dan op nr een met keywords gratis verkopen tweedehands kopen hebben2007 dan win je de hoofdprijs!